Tekstschrijver, eindredacteur en adviseur

(Foto: Joost Bastmeijer)

(Foto: Joost Bastmeijer)

Bent u op zoek naar een freelance tekstschrijver, eindredacteur en/of adviseur?  Zo eentje die waarde hecht aan feitelijkheid, in duidelijke taal schrijft en adviseur zegt in plaats van consultant?

Dan zouden we wellicht zaken kunnen doen!

Voor verschillende bedrijven en ngo’s heb ik nieuwsbrieven en persberichten geschreven, websites beheerd en rapporten geredigeerd. Ik lever kwaliteit, op tijd. Dankzij mijn jarenlange ervaring bij internetredacties kan ik vrijwel elk CMS snel onder de knie krijgen. Ook heb ik advies gegeven over het opzetten van websites, gebruik van sociale media en hoe een bedrijf kan profiteren van een journalistieke methode. Tevens ben ik te boeken voor het geven van lezingen of presentaties.

Interesse? Neem dan contact op via onderstaand formulier. (Uw bericht komt rechtstreeks in mijn inbox)

Peter Teffer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s