Het lijkt Washington wel

De Grote EU Lobby Quiz: Hoe doe je mee?

Op woensdag (22 april) om 17:00 begint de livestream van de Grote EU Lobby Quiz, de online boekpresentatie van mijn nieuwe boek Het lijkt Washington wel: Hoe lobbyisten Brussel in hun greep hebben. Op deze pagina vind je alle praktische zaken.

Waar kan ik de presentatie kijken?
Ik gebruik het platform Twitch om mijn presentatie uit te zenden. Ga naar https://www.twitch.tv/peterteffer/ om de livestream te zien. Je hoeft niet in te loggen of aan te melden om de livestream te bekijken en te beluisteren. Als er geen rood balkje met de tekst ‘live’ te zien is, ben ik nog niet begonnen. NB: bij het testen merkte ik dat de verbinding van sommige browsers begon te haperen in de modus ‘volledig scherm’ . Als je dat probleem ook hebt, druk op F5 en bekijk de uitzending zonder ‘volledig scherm’.

Hoe kan ik meedoen met de quiz?
Ik gebruik de website Aha Slides voor het interactieve element. Er zijn twee manieren om op de juiste pagina te komen. 1: Via de Twitch-livestream zal er een QR-code worden getoond die je kunt scannen met je telefoon. 2. Je kunt meedoen met de quiz door in een ander browserscherm, of op een tweede scherm (telefoon of tablet) de pagina https://ahaslides.com/hlww te openen. Daar vul je je naam in en wacht je tot ik de quiz heb geopend. Als je vooraf je naam en e-mailadres hebt opgegeven, kan ik je bereiken in het geval je een winnaar bent.

Wat zijn de garanties dat alles werkt?
Die zijn er helaas niet. Ik heb mijn best gedaan om alles zo goed mogelijk technisch voor elkaar te krijgen, maar uiteindelijk is het een DIY-project van een onderzoeksjournalist, dus vergeef me als er een technisch probleem ontstaat. Vooral de combinatie van twee verschillende platforms die elk in hun eigen ‘tijdzone’ leven (de livestream van Twitch kan tot wel tien seconden vertraging hebben), maakt het een logistieke uitdaging om alles vlekkeloos te laten verlopen. Disclaimer: aanmelding en deelname aan de quiz biedt dan ook geen garantie op het winnen van de prijs.

Wat is de prijs?
Uitgeverij Volt heeft drie exemplaren van mijn boek Het lijkt Washington wel: Hoe lobbyisten Brussel in hun greep hebben beschikbaar gesteld.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s