Deutsche Welle, Radio

Debuut op Engelstalige radio

Deze week heeft de Engelstalige zender van Deutsche Welle (een soort wereldomroep) mijn eerste radioreportage voor het buitenland uitgezonden. Beluister het item in de nieuwste aflevering van Spectrum, vanaf minuut 6:30 (de rest van het programma is overigens ook interessant). Het gaat over netneutraliteit in Nederland en de hogere kosten voor mobiel internet. Bevat gesprekken met Kees Verhoeven (D66), Ot van Daalen (Bits of Freedom) en Michel van Eeten (TU Delft).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s