Bolivia

Bolivia

Het is een land waar volgens Rutte-I geen Nederlandse ambassade meer nodig is. Ook kan  het armste land van Zuid-Amerika prima zonder Nederlandse ontwikkelingshulp. Toch is Bolivia het land waar ik de komende drie maanden zal wonen om er verslag te doen.

Het zal soms over internet gaan, hoewel Bolivia het land is met de minste internetaansluitingen per huishouden van Zuid-Amerika. Vaker zullen mijn verhalen en radioverslagen gaan over het dagelijkse leven van de Boliviaan, de politiek van president Evo Morales, de economie van het ontwikkelingsland of misschien wel een ongelooflijke comeback bij de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2014.

In ieder geval zult u, bezoeker van deze website, zo af en toe nieuwe artikelen zien verschijnen op deze site als ze zijn gepubliceerd in krant, tijdschrift of uitgezonden op de radio. Maar aardige ervaringen, foto’s en reporter’s notebook-achtige stukjes kunt u eerder verwachten op peterteffer.tumblr.com, dat als officieus blog voor mijn verblijf in Bolivia zal dienen. Wie echt niets wilt missen, abonneert zich op mijn Twitterberichtjes.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s