TPO Magazine

Privacy is nog niet dood bij tieners in VS

‘Privacy is dood’ wordt vaak genoeg gezegd, maar de werkelijkheid ligt genuanceerder, blijkt opnieuw uit onderzoek. Het onderzoeksbureau Pew ondervroeg vorig jaar bijna achthonderd tieners over hun gebruik van sociale media en ontdekte dat tieners meer informatie over zichzelf delen met anderen dan vroeger. Maar tegelijk houdt 60 procent zijn Facebookprofiel privé (dat wil zeggen alleen te bekijken door vrienden) en 25 procent gedeeltelijke privé (ook te bekijken door vrienden van vrienden).

Lees meer op mijn kanaal Achter de Technologie bij De Nieuwe Pers.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s