nrc.next, Tips uit & thuis

Websites verknallen

Stel je voor, je bent uit je Kamerfractie gezet en moet dan ook nog eens min of meer gedwongen uit de partij stappen. Wat is er dan heerlijker dan je even lekker af te reageren? Een leuke manier om dat te doen is met de ‘websitevernietiger’ van Bored.com. De site biedt 29 verschillende manieren om een website te verzieken, zoals gedeeltes uitgummen, bekrassen of modderige schoenafdrukken achterlaten. Het gaat van onschuldig (kusjes geven) tot destructief (het droppen van een atoombom). Tip voor Rita Verdonk: gooi eens wat dartpijltjes op de website stemvvd.nl. Het leukste is natuurlijk om de juiste ingrediënten aan wapens te kiezen, zoals tomaten gooien op sp.nl, sneeuw laten vallen op knmi.nl, met een hamer tekeer gaan op ikea.nl of – geschikt voor elke site – boksstoten uitdelen. De techniek is enorm web 1.0, maar vermakelijk. Gek genoeg is nrc.nl immuun voor de bommen en dartpijltjes. (PT)

Gepubliceerd op 18 oktober 2007 in nrc.next.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s