nrc.next, Tips uit & thuis

Tekst op je riem

scrollingbuckle.com, zo’n 20 euro, exclusief verzendkosten

Op een technofeest in Gent liep een aantal bezoekers met een lichtkrant aan de riem. Na wat googelen blijkt het ding de Scrolling Belt Buckle te heten. Je stelt een tekst in, hangt de gadget aan je riem en hup naar de disco. De Scrolling Belt Buckle heeft ruimte voor zes verschillende teksten, van elk maximaal 255 tekens. Het invoeren van zo’n tekst gaat erg old skool – zeg maar gerust gebruiksonvriendelijk. Met de drie knopjes achterop kies je de letters uit door het alfabet door te bladeren. Het woord abba invoeren gaat dus een stuk sneller dan het woord mama. Je hebt naast hoofdletters en kleine letters ook cijfers, enkele leestekens, een pijl, een hartje en een soort smiley tot je beschikking. Verder kun je de snelheid van de tekst en de helderheid aanpassen. De batterijen gaan volgens de fabrikant twintig uur mee. (PT)

Gepubliceerd op 14 januari 2008 in nrc.next.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s