EUobserver

EUobserver magazines

De artikelen die ik voor EUobserver schrijf, verschijnen normaal gezien alleen online. Drie keer per jaar publiceert het Brusselse nieuwsmedium echter ook een gedrukt tijdschrift en sinds dit jaar voer ik de redactionele coördinatie daarvan uit. Voor de zomer verscheen het Business in Europe magazine van EUobserver, met als thema de deeleconomie. Het is online te lezen en als pdf te downloaden. Afgelopen maand verscheen het jaarlijkse Regions & Cities magazine. Het thema deze keer was de strijd om de twee EU-agentschappen die binnenkort Londen moeten verlaten. Dat was een goede aanleiding om eens te kijken naar het systeem van gedecentraliseerde agentschappen, verspreid over het continent. Dat magazine is hier te lezen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s