Dieselgate

18 december: debat in De Balie

Op 18 december 2017 ben ik te gast in De Balie, tijdens een debatavond over Elektrisch Rijden. Als je me een en ander wilt zien en horen vertellen over hoe de autolobby functioneert in de Europese politiek; hoe elektrisch rijden in de EU (al dan niet) wordt gestimuleerd; en als je wilt kunnen beoordelen of mijn boek Dieselgate: Hoe de industrie sjoemelde en Europa faalde interessant genoeg klinkt om aan te schaffen, kom dan langs!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s