nrc.next, Tips uit & thuis

YouTube-ster Brandon Hardesty

Esmee Denters, aan de kant, er is een nieuwe YouTube-ster. Het begon met een paar gekke bekken. Brandon Hardesty maakte een filmpje getiteld Strange faces and noises I can make, waarin hij met zijn gezicht en stemgeluid allerlei bizarre typetjes creëerde. Het werd één van die filmpjes die iedereen doorstuurt en al snel kwamen er vervolgclips. De gekke bekken maakten hem bekend, maar waar hij zich voornamelijk in onderscheidt, zijn de ‘re-enactments’. De jonge filmstudent wil graag acteur worden en speelt zijn favoriete scènes uit bekende films na, zoals Jurassic Park, Pulp Fiction, The Shining en Ocean’s Eleven. Hij speelt alle acteurs na terwijl zijn ouders slapen. Zijn YouTube-kanaal heeft al ruim 14.000 leden. Het leuke is: Brandon doet ook verzoeknummers. Zo heeft hij op verzoek al Fight Club gedaan, Clerks en Reservoir Dogs. (PT)

Gepubliceerd op 25 juli 2007 in nrc.next.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s