nrc.next, Overige, Tips uit & thuis

Wasmachine en wasbak in één

http://www.smeg.nl, 2.399 euro

De moderne mens is een homo multitaskus. Je kunt niet meer aankomen met een mobiele telefoon die alleen maar kan bellen, nee, je moet er ook mee kunnen fotograferen, vergaderen, filmen, je agenda bijhouden, bankieren en wat al niet meer. Multifunctionaliteit en multitasking zijn de toverwoorden bij de producten van vandaag de dag. Nu zou je denken dat sommige producten niet aan deze hype onderhevig zijn, maar zelfs wasmachines moeten er aan geloven. De hippe interieurdesigner Smeg heeft er een wasbak met kraantje aan toegevoegd en pronkt met „maar liefst 15 wasprogramma’s”. De apparaten van Smeg staan bekend om het ronde jaren vijftig ontwerp en de kekke kleuren. Zo is de LBL16AZ beschikbaar in het roze en het blauw. Nu kun je dus je tandenpoetsen boven dezelfde machine waarmee je de was doet. Hoe heb je ooit zonder gekund, vraag je je af. (PT)

Gepubliceerd op 26 september 2007 in nrc.next.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s