Internet & economie, Nieuws

Winklevii willen nog steeds meer Facebook-geld

Arnie Hammer (2x)

De Winklevoss-tweeling, bekend geworden door de vertolking door Arnie Hammer in de film The Social Network, hebben geen gelijk gekregen van de rechter in een nieuwe zaak over Facebook. De twee, die in 2008 akkoord gingen met een schikking, wilden de zaak heropenen om meer geld te krijgen. Toen Facebook een paar maanden geleden werd gewaardeerd op 50 miljard dollar, vonden ze de 65 miljoen dollar toch wat mager. Maar de rechter stelde hen maandag in het ongelijk. Of, zoals Wired schrijft, zei dat ze moesten ophouden met zeuren.

Tyler en Cameron Winklevoss vinden dat Mark Zuckerberg het idee voor Facebook van hen heeft gestolen. Volgens de rechter hebben ze destijds met hun volle verstand de schikking geaccepteerd. En een deal is een deal:

“For whatever reason, they now want to back out. Like the district court, we see no basis for allowing them to do so. At some point, litigation must come to an end. That point has now been reached.”

De door Mark Zuckerberg (althans acteur Jesse Eisenberg) in de film genoemde ‘Winklevii‘ laten het er nog steeds niet bij zitten. Tyler Winklevoss twitterde vannacht dat hun advocaat deze zaak opnieuw wil laten bekijken. Misschien hadden de Winklevii Zuckerberg gewoon maar in elkaar moeten slaan om er van af te zijn (video).

Luistertip bij dit bericht: The Notorious B.I.G. – Mo Money Mo Problems

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s